+358-(0)6-429 4900 matkalle@matkalle.org
Koko maailma on Sinun...

Matkalle… maailmalle! Kaukomatkalla koet enemmän:

Aasian ihmeet, Afrikan safarit, Australian aboriginaalit… kokemuksia, joita et unohda koskaan.
Kauttamme valmiita opastettuja matkapaketteja tai omatoimisille yksilöllisesti räätälöityjä paketteja omien toiveiden mukaan.

Alla muutama vinkki kaukolomakohteeksi.

 

Peking – portti Kiinaan, Kiinan muuri ja Kielletty kaupunki tekevät vaikutuksen kokeneempaankiin matkailijaan! Hongkong – idän kaunis kaupunki, henkeäsalpaavat näkymät Victoria Peakiltä! Guangzhou- Kiinaa aidoimmillaan, messumatkaajien kohtauspaikka. Shanghai- sykkivä suurkaupunki, kiehtova idän ja lännen kohtauspaikka, ostosmatkailijan paratiisi, kansainvälisiä messuja.

Matkalle... Kiina

Mauritius – kaunis ja värikäs saari, valkoisia puuterihiekkaisia rantoja ja kristallinkirkasta vettä. Saaren pitkä rantaviiva ja lämmin vesi tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet kaikenlaiseen vesiurheiluun ja se on turvallista, sillä rannikkoa suojaa koralliriutta. Ruokailu on loman yksi kohokohta, Mauritiuksella syöt hyvin, sillä keittiö on sekoitus kreolilaista, ranskalaista ja intialaista keittotaitoa

mauritius

Thaimaa tarjoaa Sinulle kaikkea, mitä lomalta haluat!
Aurinkolomaa, kulttuuria, mahtavia makuelämyksiä, suurkaupungin vilinää, eksoottisia retkiä… Bangkok – mykistävä suurkaupunki, markkinoita, kauppakujia, valtavia ostoskeskuksia -vastakohtien ja yllätysten kaupunki.
Hua Hin – golfaajien ja rennon rantaloman ystäville, kuningasperheen lomanviettopaikka…

Phuket – lomaparatiisi täynnä mahdollisuuksia… Pattaya – monipuolinen lomasuosikki, golfia, rantalomaa, vilkasta yöelämää…

Matkalle... Thaimaa

Yhdysvallat – monipuolinen, suuri matkailumaa. New York – ”Big Apple”, huikeat ostoamahdollisuudet, Broadway, Empire State Building… Los Angeles- megatähtien ja Hollywoodin kaupunki tai San Francisco – länsirannikon helmi, hippiliikkeen syntysija, Golden Gate ja Alcatrazin vankilasaari. Florida- monipuolinen loma-alue, Disney World, Epcot Center, Key West sekä tietysti Miami Beach.

 

Matkalle... USA